kanervaviitanen Se toinen poliitikko-Kanerva.

Kaikki blogit puheenaiheesta Liberaalipuolue

Sivistyneeseen yhteiskuntaan ei kuulu eläinten laiminlyönti

Keskustelemme yhteiskunnassa liian vähän eläimistä. Siksi ilahduin siitä, kuinka hallituksen uuden eläinlakiluonnoksen myötä moni heräsi horroksesta puolustamaan eläinten oikeuksia. Yleisessä keskustelussa on nähtävissä voimakas vastakkainasettelu: tuottajapuoli, joka pelkää liian tiukan eläinlain tuovan liian suuria tuotantokustannuksia sekä aktivistipuoli, joka pelkää liian löperön eläinlain lisäävän eläinten laiminlyöntiä.

Liberaalin talouspolitiikan hyödyt vähempiosaisille

Liberaalipuolue järjestää keskusteluillan aiheesta "Liberaalin talouspolitiikan hyödyt vähempiosaisille" (Sokos Hotel Presidentti to 22.2. klo 18-19.45 - tilaisuus on maksuton ja avoin, tervetuloa!), ja ennen sitä päätin laittaa hieman ajatuksiani aiheesta blogin muotoon.

Elämä on lyhyt, puoluekuri pitkä

Mikael Junger erosi SDP:stä (yle 15.12.2017) ja avasi päätöksen taustoja enemmän artikkelissa ”Markkinatalous ja demarius ovat ristiriidassa keskenään” (Mustread, 22.12.2017):

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää...

Se olisi taas vaalit - tässä vaiheessa on kiitoksen paikka, jos palaute teiltä ei olisi positiivista, olisin jo lyönyt hanskat tiskiin.

Tämän lisäksi moni teistä on ohjannut oikeaan suuntaan kun olen jossain asiakysymyksissä ollut hakusessa - tätä arvostan suuresti.

SAK haluaa kieltää nollatyöaikasopimukset lailla

Vaikka nollatyösopimuksissa on tiettyjä epäkohtia, kuten muunmuassa se, että työvuorosta kieltäytyminen voi johtaa irtisanomiseen, on tämäntyyppisille sopimuksille olemassa kysyntää ihan työntekijöiden puolesta. Mikäli yhteisymmärryksessä työnantajan kanssa saa sovittua itselleen sopivat työvuorot tai ajankohdat, voivat tämän tyyppiset sopimukset olla erittäin soveliaita esimerkiksi opiskelijoille.

Vasemmistolaisuuden ja vihreyden helppous

Tuttavani täytti Ylen vaalikoneen ja tulin listalla viimeiseksi. Hän kysyi miksi vihaan vanhuksia ja lapsia. Olisi todella mukavaa, jos julkisesta liikenteestä ei kerättäisi maksua, luokkakoko olisi korkeintaan 10 oppilasta ja jokaisesta vanhuksesta huolehdittaisiin rakkaudella. Valitettavasti maailma on rajallinen ja samoin myös kunnan ja valtion resurssit.

Liberaalipuolue vastustaa GPS-seurantaa

Edellisen hallituksen ja Merja Kyllösen ministeriyden aikana Jorma Ollila auttoi tuottamaan suunnitelman siitä, miten satelliittivalvonnan avulla alettaisiin verottamaan autoilijoita sen perusteella missä he kulloinkin liikkuvat. Vaikka se jo silloin sai hyvin negatiivista palautetta ja suunnitelma kuopattiin, muisti seuraava ministeri suunnitelman ja aikoo nyt nostaa taas sen tapetille.

Liberaalipuolueen ensimmäinen kunnanvaltuutettu ja puolueohjelma

Pieni askel Toivo Miettiselle, mutta suuri askel Liberaalipuolueelle: Li­be­raa­li­puo­lu­eel­le ensimmänen kun­nan­val­tuu­tet­tu Pudasjärvelle (Kaleva 19.12.2016)

Hatunnosto Toivolle ja tervetuloa puolueeseen!

Viranomainen aikoo kieltää baarilta cocktail-sanan käytön

Aluehallintovirasto aikoo kieltää Jyväskyläläiseltä Shaker-baarilta cocktail-sanan käytön, koska ilmeisesti sana viittaa liikaa väkeviin alkoholijuomiin ja cocktail-sanasta tulee ensimmäisenä mieleen holtiton alkoholinkäyttö. Kovin takaperoisemmin asiaa ei voisi enää ajatella.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä